Rozloučení.....

Rozloučení.....

Anotace: Pro někoho koho jsem si moc vážil za její sílu. Jen lituju toho, že jsem to nestihl říct dokud by jsi to ještě slyšela.......

Pomalu po špičkách
Tiše našlapuje
Sama kolem domu
Když člověk osudem pluje
Na voru z citových stromů

Ze kterých
V zimě mizí Tvůj dech
A místo slz padá sníh
Na jaře na kamenech
Budou kvést bílé růže

Které smrti položím do dlaní
A odložím svou masku, maličko
Se slovy co pláč mi do úst nahání
Měl jsem Tě rád babičko
Ale teď už je pozdě Ti to říct... ...
Autor Nola77, 14.12.2007
Přečteno 400x
Tipy 9
Poslední tipující: Dračičák, whiolet, Psavec, Beepat, prostě Zuzana
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věřím na převtělování....určitě se převtělila do nějakého ušlechtilého zvířete,
protože lidi jsou prasata tak snad není znovu člověkem

14.01.2008 17:15:00 | whiolet

Je to zlé,ale patří to k životu.

13.01.2008 10:56:00 | takova

Určitě by se jí líbila. Taky mám jednu takovou v šuplíku.

30.12.2007 14:34:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí