Rána osudu

Rána osudu

Anotace: Stačí naslouchat

Čas na lásku, bolest, štěstí
Čas vzácný chránit třeba
Kolej života snadno přehodí návěstí
a rána osudu nečekaná
prostře vodu, kůrku chleba
Je a není daná

Před okem slepá ulička
prázdno křičí ze všech stran
slza padá zpod víčka…
Přec nejsi sám!

Za okny ráj a nepoznané
Malý krůček stačí udělat
Ze vzrostlé trávy hebký samet
Ruku podá, kdo má tě rád
Autor rezina, 15.12.2007
Přečteno 357x
Tipy 1
Poslední tipující: Veru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš pravdu...

15.12.2007 08:55:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí