Vánek

Vánek

Anotace: ... tato mě napadla, když jsem četla Beanovo dílko větrník, slunečník, měsíčník.. (já asi z té trojice miluji nejvíc větrníka hihi)

Mé sny, touhy a taky přání,
teď přifouká mi letní vánek,
co rád mě hladí svojí dlaní
a dopřává mi klidný spánek.

Ten vánek nádherně mi zpívá,
umí foukat, rovněž hojit rány,
tam za oknem se nejspíš skrývá,
ten voňavý blázínek ufoukaný.

Zastudí a rudá mou tvář zdobí.
Umí mě rozněžnit i rozesmát.
Někdy schválně škádlí, zlobí,
někdy mě učí lásku druhým dát.
Autor Popelka, 12.06.2005
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí