Vlající srdce

Vlající srdce

Anotace: Tohle je pro Sluníčko, protože on se toulá v těch tmách, asi beze strachu, ale hlavně rád.. ;) Takže ti děkuju

Neuvěřitelné..

Pod rouškou samoty,
schováváme svoji duši,
ukrýváme do dlaní,
a doufáme, že
nikdo ošklivě nenaruší,
zdánlivý klid a rovnováhu,
přestože často jak zmítáni bouří,
vlajeme ve větru
a čekáme..
až někdo zachytí
a podrží
naše vlající srdce.
Chytí ho a nepustí,
protože se mu zalíbí..
Bohužel ho občas někdo upustí
a nechá zase vlát,
a s černým svědomím doufá,
že jiný zachytí a nenechá ho vlát dál.

Kéž by někdo výdrž měl,
nesměl by se bát,
a brozdal by se v nepoznaném,
zmatku našich křehkých duší,
v těch černočerných tmách..
Autor Gabika, 15.12.2007
Přečteno 282x
Tipy 11
Poslední tipující: Veru, WhiteSkull, Art.Ep, Elizabeth-Lili, Bíša, Chancer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dotyčný musí mít z tohoto dárku nááramnou radost! ;-) Povedla se...škoda jen, že mě to nenechá ohodnotit!

15.12.2007 17:11:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí