Smolař

Smolař

Anotace: ...

Kolik asi padlo stromů za tu pravdu boží.
Zeptejme se sami sebe, zda to za to stojí.

-Chtěl bys možná změnit tyhle věty,
S rozběhem vyskočit z reality.
Zemská přitažlivost ti však nedopřává,
nitky osudu v lana spřádá.-

Člověk dělá chyby,
to je lidské.
Že ve vodě jsou ryby,
to je jisté.
A co říkám bezpochyby,
BUĎTE OPTIMISTÉ.

Co stát se má ať se stane,
Když smůlu máš semkni dlaně.
Víš nejlíp co dělat, když si sám.
Nedrat se proti proudu k nám.
Nesnaž se vyhnout budoucnosti,
plav po proudu a sbírej zkušenosti.
Autor vinci, 15.12.2007
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlavně pryč od minulosti...

hezká...

19.02.2008 07:47:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí