Večerní šálek čaje

Večerní šálek čaje

Anotace: Sednout si v klidu a teple domova alespon na hodinu s šálkem čaje u okna a poslechnout si k tomu dobrou hudbu je relaxace k nezaplacení.

Do bílé loutny křehké lístky tiše padají
Z krajin kde země leží, a obnažuje prsy
Na struny z porcelánu písně brnkají
O roztažených stehnech hor kde rostou trsy

U okna konvice již zrudla od červánků
Jak useknutá hlava draka páru vydechuje
Rty kroužící jsou ptáci nad lagunou šálku
Čaj dunami jazyku už v karavanách putuje

Myšlenky, ty žabky zelené se množí jako žampiony
když horký šálek v dlaních držím za soumraku
S večerem lampy ožívají, v hladině žluté lampiony
Do sukna noci měsíc bledé ornamenty šije z mraků
Autor Kapral, 15.12.2007
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: vinci
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

19.12.2007 22:19:00 | Groovísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí