Náhoda

Náhoda

Anotace: Třeba pravou, zkusit štěstí, nebýt více na rozcestí.

Spánek probouzí mysl,aby mohla volně dýchat.
Dovoluje lidem alespoň pár hodin kartami míchat.
Dělí tmu od světla a dává novou naděj,
kterou nohou vkročit do dalšího dne raděj.
Třeba pravou, zkusit štěstí,
nebýt více na rozcestí.
Nebo levou začít ráno,
mít na pár let vystaráno?
Možná pospat ještě hoďku,
nechat odplout první loďku.
Věru těžko dávat radu v prostředním, toť čtvrtém pádu.
Chytrý pospí, vstane snožmo,
najde cestu, taky štěstí,
bude si svůj život vésti.
Autor Dreamer, 15.12.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí