Slzy dnešního dne

Slzy dnešního dne

Anotace: ....

Včera jsem se šťastně smála,
protože jsem si princeznou být chvíli přála,
dnes mám však slzavé oči,
a i celý svět se se mnoou točí.

V hlavě mám zmatky,
jak na břehu řeky Svratky,
kde voda odplavuje odpady,
a na život to má obrovské dopady.

Včera mě úsměvy krásně hřály,
i mé rty se opět smály,
dnes slza za slzou stéká,
jak kapičky rozlitého mléka.

Kde jsou ty dny, kdy necítila jsem takové potíže,
vždyť tohle je se mnou už snad i k nevíře.
Proč otázky nezahodím jako kámen,
proč neřeknu usmívej se a nepřestávej?
Autor Aangela, 15.12.2007
Přečteno 336x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí