Zpověď snílka z Literu

Zpověď snílka z Literu

Anotace: tak trochu omluvenka za rozladěného občana .))

Žiju jak umím..
na křídlech poezie usínám
s můzou se objímám..
nesměle
a na perutích andělů..(vždyť jsou to moji přátelé..)
po noci láskou probdělé..
se probouzím s chutí..
a vesele

mám všecičko..co si můžu přát
spoustu spřízněných duší
co zahřejí mne na srdci
když zužuje ho
chlad

Svět vrtí se, slunce nad hlavou
a venku u zastávky kvete růže
slavík mi pěje píseň chytlavou
a já.. s duší dítěte.. a odhodláním muže
děkuji za to, že tu jste…
děkuji básnířky a poeti..
děkuji, krásně se mi vás čte..
ani nemáte ponětí….
Autor Bean, 12.06.2005
Přečteno 463x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jjo "o)

06.12.2008 10:49:00 | Churry

Tak to děkuju taky...! %)

19.10.2005 14:49:00 | Králík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí