Tam je to...

Tam je to...

Anotace: Většina lidí je něčím uplně jiným, nebo si to myslí, než tím, čím opravdu jsou. Mír a pravou totožnost lze najít když se zřekneme své osobnosti a tužeb. Viz.buddhismus

Za krajinou myšlenek,
tam to je.
Za krajinou snů a představ,
tam to je.
Za světem našich obav a úzkostí,
tam to je.
Za životem všech našich iluzí
a marných nadějí,
tam to je,
tam leží krajina míru.

Za krajinou naší bídy,
Za zahradou našich vzdechů
pro věci pomíjející,
tam to je,
tam je svět klidu a míru,
nehybný svět
nad nímž bdí Duch.

Za přílivem myšlenek,
za odlivem našich názorů
které nás svazují,
za prázdnotou našich tradic,
za vším, čím si myslíme
že jsem,
tam je to,
tam je mír.

Odplujte mé myšlenky,
odpluj má mysli,
odpluj osobnosti,
odpluj světe hluku a zmatku,
Kdo tu kráčí,
kdo opravdu jsem-
ptej se sama sebe!!!
Autor Koli, 16.12.2007
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí