Já, Ty a noc

Já, Ty a noc

Anotace: Uznávám, tahle není z nejpovedenějších ... ale před časem mi tu někdo psal, že mám udělat ještě jednu "jednoslabičnou". Tak tady je. Úkol splněn. :-)

Už zas je noc
Zas den šel spát
Je dost - spíš moc
Co mám tak rád

Mám rád Tvůj smích
Mám rád Tvůj dech
Růž na rtech Tvých
Tvou pleť jak mech

Jsi jak můj stín
Má tma i jas
Můj smích i spín
Má ctnost i kaz

Už je zas noc
Už den šel spát
Víc než jen moc
Já mám Tě rád
Autor Petrik78, 12.06.2005
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí