Poutník

Poutník

Anotace: básnička, co jsem sesmolila ve škole...

Poutník jdoucí tunelem,
vláčí s sebou strach.
je si jist svým údělem
- stává se z něj vrah.

Zabil naději,
co v srdci měl.
Byl by raději,
kdyby žít směl.

Jenže život bez naděje
nemá cenu žít.
Osud do vínku naleje
mrtvou vodu pít.

S odporem vypije
svůj kalich hořkosti,
ze světa odlije
- svůj život odhodí.
Autor Lucyinka, 17.12.2007
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí