Misantropie

Misantropie

Anotace: ...

Zveličené lidství do nejnesmyslnějších absurdit,
marnosti snah a bojů – jediné „muset“ je v hrobě hnít!

Naivní ubohost jednání a přání dekadentních stád,
co jako chovný dobytek na porážku čeká, snad i rád.

Fanaticky zamlžený pohled iluzemi štěstí,
a všem, co pravdu šíří, dogmaticky hrozí pěstí.

Moudrostí překypují jejich (no) mozky (v Prokletí!),
jako by byli bývali všichni starci šediví století.
Autor Žiťa, 17.12.2007
Přečteno 469x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabika
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle néni špatný...

30.01.2008 23:38:00 | 0.

Něco takovýho jsem tady ještě nečetla, ale nemůžu říct, že by se mi to nelíbilo.. :-) Takže jen tak dál..
G.

26.12.2007 13:28:00 | Gabika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí