Dokážu

Dokážu

Anotace: ...

Proč jsi mi to udělal?
Proč jsi mi to napsal?

Chtěl jsi mi snad dokázat, že jsi lepší?
Vždyť jen díky Tobě nevidím svou budoucnost hezčí.

Myslíš si, že jsem nula
a že bez Tebe nedokážu žít.
To si myslíš špatně, smůla,
dokážu bez Tebe žít a dokonce ti i odpustit.
Autor Luďka, 13.06.2005
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí