Nechávám Tě jít...

Nechávám Tě jít...

Anotace: ...

Odpustila jsem ti, ale to je všechno.
Už tě nechci líbat,
už tě nechci vídat.
Tvůj život, Tvoje úlety, už je mi to jedno.

Mezi náma už není nic,
už nejsem tvá a Ty nejsi můj.
Tak nechoď blíž a klidně stůj.
Já už nemám co ti říct.

Je konec, už tomu nepomůžeš,
ani lží a ani sliby.
I když odpustila jsem ti tvé chyby,
já nechávám tě jít, tak už prosím běž.
Autor Luďka, 13.06.2005
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí