Alespoň týden jistoty

Alespoň týden jistoty

Anotace: psáno 4.3.2007

Bojím se,
tak hrozně se bojím.
Každý další šťastný den,
každou další šťastnou sekundu.
Vím totiž-
takhle to nemůže být věčně.
Vždy se něco pokazí
a ono se pokazí i teď.
To čekání je hrozné.
Ten pocit beznaděje,
ta hrozná úzkost
z toho dalekého neznáma,
kdy se to stane.
To neznámé beztvaré "něco".
Jednu chvíli jsem šťastná
a další můžu být
bědující, naříkající
zarmoucená nebo třeba
mrtvá.
Proč?
Proč nemůžu mít kapku
jen malinkou kapku jistoty,
že ještě vše bude fajn
alespoň týden, dva...
Autor Jahudka167, 17.12.2007
Přečteno 360x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, STIMPRE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí