Světlo v jádru tmy

Světlo v jádru tmy

Anotace: ke svátku švagrové :-)

Když oči jsem otevřela
Tvář líbezná - na mě zírá!
Náruč ona rozevřela
Kde v úsměvu končí míra?

Ta tvář byla upřímná
Ani oči nezalhaly
Lháře prostě nepřímá
Rysy štěstí se rozpoznaly

Náhle ta tvář dostala políbení
A svůj úsměv věnovala jinému
V tom člověku našla ona zalíbení
Zalíbení ke člověku skutečnému

Láska její, je ten človíček
Už je tomu rok
Šeptají si pár líbezných slovíček
Do života dělají další velký skok

Dádulka je naše sluníčko jasné
Co září v našich srdcích
Když ale přijde pláč a ona zhasne,
Jsme všichni uvězněni v klecích

Ale přináší nám veselé dny!
Je to prostě světlo v jádru tmy!

***Dášce Urbancové 17. 12.07***
Autor wigi.sama, 17.12.2007
Přečteno 387x
Tipy 1
Poslední tipující: Roger
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí