Večer při západu

Večer při západu

Anotace: kde měsíc poezii šeptá do noci, a mi smrtelníkovi už není pomoci :-)

Večer, při západu slunce
hladit křídla motýlí,
jen opatrně a lehounce
ať nezašlapou malé noční víly...

Večer při východu měsíce
schovat se, usínat a zívat
jak nádherné světlušky, svítíce
na cestu, kde skřivánci učí se zpívat.

Večer při východu polárky
v tůni z ledu, smočit řasy
husté jak princezniny korálky,
co ubrali ti tolik krásy
jako smočené tvé zlaté vlasy
kde jsou ty časy?
Autor Kwítko, 17.12.2007
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: Trinny, Roger
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí