Skoč

Skoč

Anotace: ale já tě zachráním...

Skoč z mostu,
a já tě dole chytnu
přibliž se k nebezpečnému místu,
já ze světa ho vytnu

skoč do vysokých plamenů,
já si pro tebe ruce spálím
skoč na kupu kamenů,
a já si ty ruce i zlomím

skoč z výšky, ze vzduchu,
a já pro Tě křídla andělům ukradnu
skoč! a uteč zloduchu
ale nikdy neskončíš na dnu

Jsi moje součást,moje já,
jen ty rozumíš mi bez zbytečných řečí,
ananas, melou, papája
naše přátelství i věčnost předčí

skoč a utíkej pryč,
já přes tebou poběžím
skoč, nadávej a kříč,
ale já tě utěším...

skoč!
Proč?
z nebezpečí tě zachráním
a do života zas vrátím....

skočíme si do náruče
navěky, navždy - v téhle době
zahrajem si na závislé hráče
závislé na sobě...
Autor Kwítko, 17.12.2007
Přečteno 477x
Tipy 1
Poslední tipující: Maťa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezký...

18.12.2007 09:06:00 | Martanka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí