Ryan, vévoda Marský

Ryan, vévoda Marský

Anotace: nooo, asi bych to popsala jako báseň, co popisuje osudy polodémona Ryana, je to z mojí trilogii o Ywě Nechiie (čti "iva nechí")(todle je z dílu Záchrana Karagoru aneb před použitím Protřepat... to sem někdy dám)

Tak dlouho byl uvěznený
díky zradě ve svém hradě
žil v pocitech beznaděje
a nevěděl, co se děje

Předtím měl moc, úspěch slávu
taky hodně kamarádů
a jediné, co mu teď zbývá
osamělost, zlost a vina

Zbavil Marské království
všech démonů a stvůr z pekla
a měl šanci stát se králem
ta šance mu však utekla

král zjistil, co že je zač
mohl za to démon Corthax
že ho Ryan fest porazil
tak kariéru mu zarazil

Což byl jeho vlastní otec
a Ryan syn-pěkný mazec
démoni když pryč zdrhali
tak mu pomstu přísahali

Jenže Ryan byl tak pyšný
myslel si že má to v kapse
jenže díky svému otci
mýlil se, a to strašně

on Totiž král
Ryana se tak bál
že by mu moc vzal
zavřít ho dal

A tak tedy od té doby
Ryan na svém hradě sedí
možná na svou spásu čeká
samota ho tolik leká

díky tomu že je démon
což naň otec Corthax řekl
proto se ho král zalekl
do pevnosti kouzly zamkl

jednoho dne nečekaně
zachránce sem zhůry spadne
je to jistá Ywa Nechiie
s čarodějem-teď slepicí

čaroděj se pak proměnil
Ryanův život se změnil
z pevnosti byl vysvobozen
pocit zla však nezahozen

NA Karagor se pak vydali
aby zemi zachránili
před Corthaxem, co získal moc
a to bylo opravdu dost

Následník trůnu jim pomáhal
svého práva se domáhal
k tomu sestry Ywy Nechiie
a čarodě,jak se patří

Boj byl krutý, boj byl lítý
Cortax byl jak ocel litý
nakonec ho porazila
obyčejné rány síla

Nakonec to dopadlo dobře. Následník trůnu Edward Karagorský se vrátil ke

krámku se zeleninou, a sblížil se s jednou sestrou Ywy Nechiie. Ryan začal

chodit s druhou sestrou. Čaroděj Alpabatra se vrátil domů. Ale Corthax

přesto není mrtvý.
Autor The_blood_of_Kingu, 18.12.2007
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm, tu trilogii bych si někdy ráda přečetla..=) některý ty verše jsou teda ujetý..XD ..líbilo=P

18.12.2007 10:23:00 | Daerfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí