Fantazie ticha

Fantazie ticha

Anotace: sen ve snu.

Má ztracená krása.
Opíjí se duše.
Čas pomalu kluše.

Smrt jako zásah.
Nevidí si do očí.
Rychle se otočím
a běžím pryč.

Láska je kýč
jako labutě,
co tváří se nadutě,
když sním.

Já zřím toho malíře
Ach, to je
k nevíře.
On spí a nic netuší.

Že přišel o duši.
Autor Elena Suchomel, 18.12.2007
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: Walentine
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí