Indický sen

Indický sen

Anotace: meditace

Včera jsem ve snu viděla
tančící bohyni Kálí
přísnou a spravedlivou
jak ona nad symbolem pomíjejícnosti
bych chtěla vzkřísit lásku
a pohřbít zlo
Autor Dolma, 18.12.2007
Přečteno 271x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí