Pujč mi na punč.

Pujč mi na punč.

Anotace: Dneska jsem si v knihkupectví vzpoměla... Ty davy lidí mě chvílema ničí... Jinak nebodovat, ale to už všichni víte, nebo, možná líp, aspoň se k tomuhle "dilu" dostane co nejmin lidi :D

Budeme hezky opilí,
těch 20minut tisknutí rukou.

Prosím, pujč mi na punč.
Nebo medovinu...
Potřebuju zahřát pocity,
zabalit je,
zapomenout,
možná trochu přidusit.
Aby už nekřičeli.

Tam jsem jako malá byla...
Koukala se,
oči rozzářené dětskou radostí.
/Milovala jsem knížky o kočkách,
a zůstane mi to nejspíš napořád/

Copánky z nervů,
panáčcci už dávno rozpletli...
Teď si z nich udělali švihadlo,
a skákat je pořád baví...

Průkazka na autobus,
připomíná léta pod záložkou
"prototyp blondýnky"
otázkou zůstává...
Jsem teď jiná?

Nenávidíte mě za to jaká jsem?
Správně.
Nechci už uklízet.
A vysávat kusy sebe.
Za ty se nebudu omlouvat...

Špatná podstata špatnou zůstala.
Autor mattoni.uz.neni, 18.12.2007
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: Pišák, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A ten punč platím já!

20.12.2007 09:24:00 | Bíša

Je to tak...

19.12.2007 00:00:00 | Bíša

každej má i negatovní vlastnosti ;) z toho si nic neělej...ale ten punč byl dobrej :) - zahřál...

18.12.2007 19:43:00 | stmivani.na.lepsi.casy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí