Strach

Strach

Anotace: snad to má nejaký smysl...

Kapkami se plíží
cosi na srdci ho tíží
Prohání se po střechách
vyžívá se v neplechách
Jeho oči jsou tak tajemné
umí být i dojemné
má spoustu podob
mnohokrát byl vepsán do not
je to největší pán temnot.
Autor Sebastian_13, 13.06.2005
Přečteno 453x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí