Děkujeme, vypadněte.

Děkujeme, vypadněte.

Anotace: Dnešek... nějak sem se rozepsala.. Asi to neni dobře... * Holčička pláče. A dál už nic není*

Moje duše.
/Někdy, ale ne momentálně/
Jak opuštěný bar
se spoustou prázdných míst.
Špatná klimatizace,
se zase rozbila.

/Prosíme zákazníky,
aby po sobě nezanechávali jizvy.

Připomínky si nechte.
A s díky ani nepočítáme/

Vždyť víte! To ještě přežijem..
Zase přijede paní uklízečka.
Utře hadrem špinavé ruce.

*Tatínku, kdepak sis zašpinil ruce?
Proč máš na košili krev?
Tatínku?*

Oči chcou zplihnout,
jako nemytý vlasy...
Tak dopřej jim tu volnost.
Chcou zažít něco novýho.
Něco mezi spánkem,
a věčným spánkem.

Gilotina nade mnou čeká.
Chce utnout,
tyhle podivný duševní stavy.
Existuje tu pořád něco jako duše?
Vážně?
Nevěřím.

*Tatínku nespinkej!
To až večer.
Ani ses nevykoupal.
A nemáš pyžamo*

Všechno popírat...
Ta jednoduchost je fascinující.

*Děvčátko přikrývá tatínka dekou.
Pokládá hlavu na jeho rameno.
Pláče.*

Nechceš to tu už zabalit?
Tenhle bar prodělává...

/Děkujeme, vypadněte./
Autor mattoni.uz.neni, 18.12.2007
Přečteno 280x
Tipy 7
Poslední tipující: Pišák, stmivani.na.lepsi.casy, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkujeme, vypadněte....jako ta písnička,
povedený...

21.12.2007 19:50:00 | Pišák

Co na to říct...

18.12.2007 23:58:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí