---

---

Anotace: ---

svíčka plápolá
a kolem dokola pohoda sváteční,
voní ta chvíle zvláštní,
voníš Ty a voní jehličí,
venku nepadá
čímž odpadá námaha s hrnutím sněhu,
mohu tak dovolit
směrovat k Tobě svou veškerou sílu a něhu,
připíjím vínem barvy krve
a pronáším přípitek va smyslu naposled a napoprvé,
připíjím znovu a znovu,
chutnám Tě a zovu Tvoje prsa a stehna manou boží,
kterým vyrovná se jiná stěží...
tak probíhá má chvíle vánoční
s pečenou na kmíně husou jateční
Autor vojtěch janeva, 18.12.2007
Přečteno 277x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak nevim jestli to bylo záměrem, ale mě to rozesmálo:)))

18.12.2007 23:59:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí