Když nemůžeš spát......

Když nemůžeš spát......

Anotace: Stane se to každýmu. Ne?

Když svou propocenou kůží nemůžeš dejchat, pak ze snů tě budí krvavý noční můry a každé z tvých očí závodí o prvenství soli.

Začneš se litovat a postrádáš sílu zase zítra vstát. Chceš nebejt a přemýšlíš jaký by byl odchod na Onen svět. Střelit se do srdce a pak si jen nadáváš.

Zase se smát na svou drahou polovičku-vymýšlet, vtipkovat, platit. Jen dávat a nic nepřijímat.

Být dokonalá, aspirant na vysokoškolský titul-sen tvých nevzdělaných rodičů. Povinnosti. Nebejt tlustá s dokonalou znalostí alespoň dvou cizích jazyků.

Ale co já??

No, tak...

Klidně se nadopuju dalším platem prášků a budu doufat, že třeba i usnu.
Autor Marylin, 18.12.2007
Přečteno 350x
Tipy 4
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zkus travku. umí udělat večer tak nějak zajímavějším, jako mně teď:)

18.12.2007 23:49:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí