Stará dobrá cesta

Stará dobrá cesta

Anotace: Někdy člověk žije jen ze vzpomínek a snů-a to není tak špatné.

Hledím zpět
kudy vede ta stará dobrá cesta.
Hledím zpět ve své duši,
abych znovu spatřil
zelené ostrovy naděje a víry,
co jsem nalezl
na té staré dobré cestě.

Ta stará dobrá cesta
vede od Počátku
a stoupá vzhůru
zpět k mému Domovu.

Domov můj,
tot´ zahrada duše.
Domov můj,
to ráj srdce.
Nikde na světě
není mé místo,
ale ta stará cesta
nakonec přez všechny nesnáze
vede Domů-
a to je spása.

Nyní žijeme v temnotě.
Únava a slabost,
spánek po bolesti dne.
Proto hledím zpět,
abych našel počátek té
staré dobré cesty,
skrz zelené ostrovy
naděje a víry.
Autor Koli, 19.12.2007
Přečteno 297x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezký :o) a s annotací souhlasím, jen se nemá nic přehánět.

21.12.2007 12:52:00 | Franceska.Darness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí