Pohled můj prázdnoty a citů plný

Pohled můj prázdnoty a citů plný

Anotace: Když sem byl trochu mimo, pohlédl jsem do listu, vedle kterého dopadl můj nedopalek..

V kapce deště,
schované v listu,
se kterým vítr,
hraje si tiše,
nalézám klid
a vidím se,
jako když konečky prstů,
stébla trávy jsem pohladil.
Autor Gabriel17, 19.12.2007
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí