Beznaděj

Beznaděj

Anotace: Hledání odpovědi

Ach Bože vyřvala bych do světa svůj vztek,
ale řekni co mi to pomůže?
Křikem stejně nic nevyřeším,
a zase zbude mi jen brek.
ty chladné a slané slzy dotknou se mé kůže,
ale srdce tím nevyléčím.

Tak řekni mi co mám dělat,
ty vševědoucí koukni konečně sem k zemi,
protože já s tebou ksakru mluvím!
Vím, že odpověď musím hledat,
každý dne se na světě něco mění,
ale já o tom vůbec nic nevím.

Tak mi do prdele aspoň trouchu napověz,
sešli mi jedno blbé znamení,
protože už opravdu nevím kudy jít.
Prosím tak konečně odpověz,
možná se tím nic nezmění,
ale možná budu mít konečně proč žít!
Autor soufla, 19.12.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

žít je na nic i tak

20.12.2007 07:53:00 | Poeticrose

rozhodně je pro co žít! ;-)

19.12.2007 22:31:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí