Ztratila se fantazie

Ztratila se fantazie

Anotace: Napsal jsem to, když mi došly všechny nápady o čem psát.

Fantazie mě opustila.
Mou mysl ochromila.
Větře silně fič.
Fantazie však již je pryč.
Vítr silně fičí.
Na fantazii prosby křičím.
Vrať se mi,
Hračko má.
Vrať se mi,
Ať můžu psát.
Neboť tys má hračka nejlepší,
V samotě i ve štěstí.
Neboť s tebou si vždy hrál.
Najednou vítr jemně vál.
Fantazie se ke mně vrátila.
Prý by se sama ztratila.
Doufám, že chyby mé mi odpustí.
A duše mé se již nikdy nepustí.
Bez ní jsem sám, samocen.
Bolestnou smrtí nemocen.
Bez ní končí veškeré snění.
Však radosti v životě bez snění není.
Autor Platón, 20.12.2007
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: STIMPRE, s.e.n
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Plně s tebou souhlasím.Také to tak cítím často.

20.12.2007 14:39:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí