V koutě

V koutě

Anotace: Báseň - volném verši

Zase večer
spadl strmě
jak
pytel brambor
do
čistých povlečení

jsem sám

sebevražedné myšlenky kolem mě
našeptávají dobro
potlačují zlo
vábí
jsou sladké jak oči
třináctileté panny

co neví co ji čeká
zprvu se zdráhá
velká bolest
pak to chce pořád
tak jako velké marcipánové lízátko
tak jako řasenku
jako rtěnku

bude to mít ráda
ale až po poprvé

zhasínám a zaháním
ty sebevražedné myšlenky do neprozkoumaných zákoutí duše
dnes ne
bolelo by to
Autor Halar, 20.12.2007
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: Walentine, Nekonečnost, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, a konec taky dobrej :o)

02.10.2008 01:04:00 | hanele m.

začátek je pro mne nejlepší...

02.10.2008 01:03:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí