Víly

Víly

Anotace: ...prostě to tak je...volný verš

Dívky, ženy,
stejné
všecky.
tak rozdílné mužům.
přitom vlastně ne - topí se v těch samých představách
stejných snech,
stejný chtíč - stejný tlukot srdce a stejný dech
taky kálí,
velké a smrdící hovna
močí
mluví ty samé hovadiny jako muži

jsou však víly
těm se to odpouští, mají totiž rozkoš
osedlanou
mají plnější rty, hezčí oči
jsou hebčí
mají křídla
bílé

ale proč se bát?

všechny mají brány do jiného
světa
hluboko pod kůží

taky si to dělají samy
když je nouze
Autor Halar, 20.12.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Reakce: Ten, kdo jako první užil vulgarismu namísto oštěpu, stal se zakladatelem civilizace.(Vy blbečci...)

02.10.2008 22:25:00 | anilwap

Vyliž si Vladimíre, kdyby Bůh vulgarismy nechtěl, asi by je nevymyslel;)

27.03.2008 13:34:00 | Halar

Nejsem zastánce vulgarismů a už vůbec ne těch fádních.

20.12.2007 19:20:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí