Chlad

Chlad

Anotace: Někdo mě naštval, tak si vylejvám zlost...

Sbírka: Básničky..., Básničky od srdíčka...

Z očí jde ti velký chlad,
Nevím, co se stalo, mám strach.
Chladné pohledy si nechej,
Aby kámoši neřekli ti, jsi měkkej.

Blond vlasy a vosí pas,
Je bezchybná, žádný kaz.
Jen na ní můžeš oči nechat,
A já se můžu možná vztekat.

V mých očích je tohle moc,
Díky ní se ve mně vaří zlost!
Copak holka tmavovlasá
Není přirozená krása?

Jsi ubohý, že nevidíš víc,
Stejně nakonec nebudeš mít nic.
Barbína tě šťastným neudělá,
Tohle ještě bude mela.

Copak nevidíš kolem sebe tolik krásy?
Milá holka, tmavé vlasy.
Však jestli si myslíš, že budeš šťastný,
Vyměnil jsi realitu za sny.

CHUDÁKU!!
Autor mikysek55, 20.12.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí