Naděje

Naděje

Anotace: pro zasmání? pro pravdu? pro kus naděje v srdci co zahřeje :-))

Chci být tou nadějí, jež zelená se v trávě.
Chci být tou nadějí, jež máš vždy mít v hlavě.
Chci být tou nadějí, kterou každý Ti dává.
Chci být tou nadějí, na kterou máš kus práva!
Vždy v ní věř!!!
Kus síly dá Ti!!!
Chci být tou nadějí,
Chci být Tvou nadějí,
Chci být tou, které věříš!
Chci být tou, kterou v hlavě nosíš!
Chci dát raději, Tvému srdci naději!!!
Autor NDDM, 20.12.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí