Pocit zrady

Pocit zrady

Anotace: Zrada patří k životu stejně jako důvěra a oddanost. Ale jen zrada nám většinou otevře oči dokořán...

Z úst vyšel slastný sten
Snad ten dotek nebyl jen sen
Snad blízkost našich těl
Konečně dá mi klid, který jsem chtěl

Za ruku odmítám Tě držet
Promiň, už musím běžet
Jak pára zmizel jsem chvatně
Tu chybu v noci si neber špatně

Slast zůstala, ale já odešel
Pocit prázdnoty nyní nadešel
V mé duši chlapa cit pozbyt byl
O Tobě jako víle, vždy jsem snil

Když dostal jsem tě, už nechci
Nechci vílu, ale dívku přeci
Já si to nevybral, tak neplač
Život je falešný hráč
Autor Santinan Black, 21.12.2007
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: Azazen, vandule, Rikitan, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život je krutý a není fér,
tak to je a tak to ber.
Bohužel.
Krásně napsaná.

03.01.2008 08:22:00 | Azazen

Smutňoučké. Proč? :-)

26.12.2007 12:22:00 | vandule

Přesně tak, život je falešný hráč...

22.12.2007 15:24:00 | wigi.sama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí