Nilský kříž

Nilský kříž

Anotace: Nil, Egypt a spousta historie

Nilský kříž,
od egyptských bohů.
U brány vidím mříž
nikam se dostat nemohu..

Symbol všeho záhadného,
tolik tajemného.
Nosím tě na krku,
půjdou mi bohové
pomoci?
Nebo snad rakev mou,
oplakávati?
Autor Taya, 21.12.2007
Přečteno 417x
Tipy 3
Poslední tipující: Kozoroh 1, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí