JSI

JSI

Anotace: ???

Jsi slza,
co se v mých očích jasně třpytí,
jsi slunce,
co v mé duši jasně svítí...
Jsi svíce v mém těle jesně zapálená,
jsi ten,
koho v srdci jsem dávno chtěla...
Připíjím na zdraví tobě,
můj osude,
neb to, co bylo,
už příště nebude...
Nebude chyb a nebude zloby,
budou jen krásy této doby...
ty jsi má duše,
ty jsi mé tělo,
jsi ten,
koho v mysli mé něco chtělo...
Nevím,co stalo se,
teď lásky bol,
nabývá velikosti obřích hor...
však nebudu bojovat s tebo,
můj osude,
vždyť to, co bylo,
už příště nebude...
Autor emi-lee, 21.12.2007
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: LisSe, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...osud NENÍ,jsou jen okamžiky na které nejsme zralí nebo připraveni.

06.06.2008 21:56:00 | WAYWARD

navždy:)

23.12.2007 14:11:00 | Kornélie Viktoria

Osud ... přemoci jej je snad nemožné.

21.12.2007 17:10:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí