Poklad

Poklad

Anotace: sladkej...

Posílám kopec mincí
jako zlaté se tváří.
Mlska v plíšku balená
v hrnečku tady září.

Nemá cenu drahého kovu
kterým ženy se parádí.
Však chutí lahodnou
ty nedostatky nahradí.

Kolečko čokolády si dej
když přepadne tě splín.
Z tvojí špatné nálady
zůstane jen pouhý stín.

Že by jich moc ubylo
nemusíš se vůbec bát.
Poklad je totiž kouzelný
každý den si můžeš dát.

Vždy se někdo najde
a mince do něho prodá.
Před zlem tě ochrání
životu tvému smysl dodá…
Autor Modrý Adept, 21.12.2007
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: pavlis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí