Války daň

Války daň

Anotace: V srdci prázdno a žal, osud jim milého vzal.

Smrt nebezpečně kráčí ulicí,
mlha tiše plyne.
Zde ženy smutně plačící,
kdo další zhyne?

Válka vybírá svou krutou daň,
všichni se bojí.
Horší jak mnohohlavá saň,
smrt nás pojí.

Rána ránu rychle střídá,
nikdo si život neuhlídá.
Jedna kulka, duše z nás mizí,
naše tělo naráz nám je cizí.

Potom jen ženy mohou štkát,
vlasy si bolestně z hlavy rvát.
V srdci prázdno a žal,
osud jim milého vzal.
Autor Wyrda, 21.12.2007
Přečteno 226x
Tipy 3
Poslední tipující: Flow Calipso, Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí