* * * Zas je přání čas * * *

* * * Zas je přání čas * * *

Anotace: *Zdravím všechny modré kmety dobré,i kmetice, ty nejvíce.* - - -"smutný konec modrých snů"- - -

* hojdá všichni lidičkové
* zvoní Jezuch zvoncem
* psavců o5 pozdravuji
* pár dní před roku koncem
* cukrovím se nepřecpěte
* sklénku střídmě zvedejte
* vzpomínky i tajná přání
* plout volně myslí nechejte
* v novém roce hrotů ostrých
* papíru vždy dosti
* Můzy stálé políbení
* a psát jenom od radosti
* hojnost Lásky,Zdraví,všeho
* v dobrém ve zlém bez vytáček
* popřávám tu Lidem všem
* ; * S.G. Báček * ; *
Autor Báček, 21.12.2007
Přečteno 508x
Tipy 2
Poslední tipující: takova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Svátky veselé a zdraví po těle,ti přeji.Libuš
A díky.
Taky nemáš múzu???

23.12.2007 18:52:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí