Neveselé Vánoce:)

Neveselé Vánoce:)

Anotace: ...moje originální vánoční přání..každej to má napsat, tak jak to cejtí, ne?:))

Venku mrzne, stromek svítí, koledy se linou,
nejen kapři, však i lidé o Vánocích hynou.
Nejsou to jen svátky šťastné, pohoda, radost a klid,
o Vánocích není šťastný, ani ten, kdo má s kým být.
Kouzlo už se vytratilo, všude jenom shon a stres,
aby už byly za námi, to si přeju právě dnes.
Ikdyž budou Vaše svátky též za hovno stát,
že i já jsem na tom stejně, u srdce Vás může hřát.
Autor schizis, 21.12.2007
Přečteno 519x
Tipy 2
Poslední tipující: Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí