Já a Smrt

Já a Smrt

Anotace: má cenu něco psát...povídala jsem si se smrtí....chtěla vědět proč?ale....

Já:“Víš jak bolí ty slova?
Víš kolik toho v tobě je?
Kdy už odejdeš?
Nadobro z našich životů?
Kdy?Pověz mi kdy?
Pověz mi,co ještě v moci máš?
Proč když se tě ptám nic neříkáš?
Proč do tvých očí já pohlédnout nemohu?
Sama si k tobě pomohu
Ale ty nechceš mě!
Odmítáš mě pokaždé když jdu za tebou
Proč si mě nevezmeš mám toho hodně za sebou
Neříkej,že nepřišel můj čas
Tyhle slova ať vezme ďas.“

Smrt:“Slyším tě velmi dobře
Neboj se.
Nemůžu ti na tvoje otázky odpovědět
Jediné,co povědět ti mohu je
Já jsem jediná jistota,kterou lidé mají
Jediná,co nezradí
Jediná spravedlivá
I když ty myslíš si opak
Nebudu tě přesvědčovat
Jsi tvrdohlavá a musíš žít dál
Nechci tě!!! Počkej si!!!“
Autor meggie.004, 21.12.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí