Síla v nás

Síla v nás

Anotace: Naděje, Osud a Zázrak..

Cítíš ti sílu, co v nás intenzivně proudí?
To je svoboda, jež nás ovládá.
Pozor však, těžké otěže a ona se zbortí,
strach ji k tomu chtivě pomáhá.

Nikdy však neztrácejme Naději,
každý může být svoboden.
Všichni budou jistě raději,
když řetěz bude povolen.

I kdyby nám Osud nepřál štěstí,
kdyby byl jen samý smutek,
vždy existuje vidina lepší,
že stane se dobrý skutek.

Zázrak přeci mezi námi žije,
kdykoliv ochoten pomáhat,
jakmile člověk bolestí vyje,
pomocnou ruku bude podávat.

Naděje, Osud a Zázrak – děje zcela jiné,
kdo se jim ovšem postaví,
jejich společnou zbraní bez milosti zhyne,
tak neměnný zákon praví.

Každá jiná, spolu všechny stejné,
nikdo jistě neví, co z toho vzejde.
Buďme plní naděje, že osud se naplní
nebo naše zázračné přání se vyplní.
Autor Wyrda, 21.12.2007
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: Flow Calipso
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí