Profesionální amatér...

Profesionální amatér...

Přilétá ke mně
ze vzdálených sfér
zjevil se temně
ten profesionální amatér...

Zanechal tu stopy
které už nikdy nezmizí
boří se podlahy, boří se stropy
spojené se srdeční kolizí...

Navěky mě opustil
měl v mysli jiný směr
do srdce jed mi vypustil
ten profesionální amatér...
Autor Ghost Love Score, 21.12.2007
Přečteno 248x
Tipy 3
Poslední tipující: Lachailla, Mikelessy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST...krásně vyjádřené ! Jen tak dál :o)

12.06.2009 11:01:00 | Lachailla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí