Pocit

Pocit

Anotace: ...

Prosím, smej sa kým to dokážeš!
Prosím, miluj, kým máš silu!
Chcem milovať a smiať sa,
kým mám ešte úsmev na perách
a lásku v srdci.
Prosím, buď pri mne a rozosmej ma,
keď zmizne mi úsmev z tváre.
Prosím, prosím, miluj ma,
keď nebudem mať síl!
Tvoj úsmev znova vzplanie moju lásku
a tvoja láska znova rozihraje môj úsmev.
Preto si tu, aby si bol mojim svetom,
preto si tu, aby som vedela kde vlastne som.
A tak opäť budem milovať a smiať sa,
keď dáš úsmevom mi lásku.
A keď raz zmizne láska z tvojich pier
a úsmev z tvojho srdca,
zasa ti to vrátim...
Autor frores, 21.12.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásnéééé..moc:)

21.12.2007 22:25:00 | face to face

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí