Jemně pevná

Jemně pevná

Anotace: život je změna...

Tvrdá jak studený kámen,
stisknu zuby.
Zaskřípou.
Měkká, jak teplý vosk,
odhalená až příliš.
Kde přijít k rovnováze ?
Zraňována na potkání
sama sebou.
Dávám se nenávratně.
Na cestě do neznáma,
přes bludný kořen citu,
toulavý pes,
odkopnutý pánem,
olízat jizvy,
a jít dál
kalným ránem
se srdcem, co není moje,
opuštěná bez pokoje.
Nechci už zažít další boje,
a krev a bolest na duši.
Jemně pevná budu :
slzy mi nesluší :-)
Autor spare, 22.12.2007
Přečteno 271x
Tipy 17
Poslední tipující: akneliam, Loudilka, Bíša, Psavec, Chancer, Pišák, WhiteSkull, Meriel, fire.fly, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji Ti štěstí!

22.12.2007 14:15:00 | Bíša

Nevzdávej se toho cíle...slzy nesluší nikomu, co si já pamatuji!

22.12.2007 10:53:00 | Chancer

Hlavně že víš co chceš, to je polovina úspěchu..

22.12.2007 10:19:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí