Nechápu nerozumím nechci rozumět

Nechápu nerozumím nechci rozumět

Anotace: ...

Řeklas mi: "Nemiluji ho, nechci s ním být."
Řekl jsem: "Nebuď s ním. Chci být s tebou."
Ale neřekla jsi
ano
neřekla jsi
ne
a
tak to asi i zůstane

Spíš s ním?
Hladíš ho?
Dokážeš být krutá,
předstírat?

To je pro mě schováno pod vzpomínkou tvých očních víček
pod vlasy
sladké
jako lískových ořech

Říkáš mu uvidíme se zítra
a přitom nechceš
už dočkat se s ním
jitra

Proč?

Nerozumím nechápu nechci rozumět

Necukáš, když tě
obepíná
svými pařáty
slizce obepíná
a svléká kostým

Když se vkrádá do tvého těla
znova a znova
chodí se džbánem pro vodu
ale ucho ne a ne
neodlomí se

Šeptáš mu symfonii tvých vzdechů?
HŘEJEŠ?

Nerozumím nechápu nechci rozumět

Asi to umí tak dobře
že jen těžko se opouští představa
chtíče
Autor Halar, 22.12.2007
Přečteno 367x
Tipy 4
Poslední tipující: Pišák, Lorraine, Walentine, Nekonečnost
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krásná... taky nechápu proč jsou lidé s někým, koho nemilují... vždyť život je krátkej na to, aby ho takhle zahazovali... povedlo se ti to...

22.12.2007 13:18:00 | Nekonečnost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí