O city připravené smsky

O city připravené smsky

Anotace: Jak upřímní dokážou být... Když jednou ztratím... Mám jistotu, že o Vánocích se o nich dovím... A pak... Pak rok zase nic... Je to inspirováno jednou smskou... Která vzbudila výčitky a smutek... Ale stejně... Jen veselé mohou být - přál vám snad někdo něc

Místo sněhu je jen rozsypaný cukr po stole
a zmrzlé chodníky
mrazem páchnoucím po rybině.
,, Vánoce, Vánoce přicházejí...“
Zní městem.

Chtěla bych křičet:
,, Vrazi!“
na prodavače kaprů,
ale místo toho jen píšu
sprosté nápisy na kádě...
Tvým rukopisem.

Jen o city připravené
smsky nás spravují o přátelích,
které jsme ztratili... Je to tak dávno...
Co jsem jí naposledy obejmula.

,, Tak šťastný nový, Malvínko...“
Ach, děkuji za tu nesmírnou upřímnost
vaší lásky,
která existuje stejně jen o Vánocích...
Opilost v noci Nového roku
vám ji stejně dostane z hlavy...

Setkáme se zas za rok...
V smskách o city připravených...
Protože jen veselé mohou být...
Přečteno 579x
Tipy 10
Poslední tipující: Sukuba, callowsick, Barunka=o), Gabriel - Sinóda, .K.r.i.s.t.y., qpal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta je fakt hodně pravdivá...a celkem smutná...

30.12.2007 17:52:00 | Sukuba

Studený "Šťastný a veselý"
na všech vánočních pohlednicích
předtištěnými komercí..

Taky ti přeju, snad upřímný "Šťastný a veselý"

23.12.2007 09:54:00 | .K.r.i.s.t.y.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí