Mrtvý svět

Mrtvý svět

Anotace: Nehledejte v tom moc možná to časem upravim něco mi tam nesedí.

Mám jeden sen,
Že jednou bude den,
Kde nebudem jen snít,
Ale taky trochu žít.

Pro tenhle svět,
Je lepší radši zemřít,
Nežli pak náš život,
Prodat do otroctví.

Krajina temná,
O všem vypovídá.
Historie dávna,
Vše nám připomíná.

Vzpoura nové rasy,
Lidi ohromila.
A když přišla válka,
Naději nám vzala.

Poslední svět,
Který ještě svítí.
Skrývá svoje jádro
Aby se všem ztratil

Ostatní je temný
Jak to všichni zhlíží.
Temno všemu vládne
Avšak světlo svítí.

Světlo září v srdcích
Která bijí ve dnech
Temno kalí mysli
Které ztrácí smysli

Poslední věk,
Který ještě trpí.
Čas se stále krátí
lidi stále trápí

Ti však vždycky věří
Vládnout se všemu snaží.
Historie jim tvrdí,
Že věky stačí přežít

Jednou ten den přijde
Kdy budeme vládnout
Svobodu všem dáme,
A sami zmiznem v čase.
Autor Swem, 22.12.2007
Přečteno 451x
Tipy 2
Poslední tipující: Ency
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí